Prasidėjo paranoja. E. Muskas uždraudė daugiau nei 2 „Twitter“ darbuotojų susitikimus  (1)

Elonas Muskas, būdamas „X“, buvusios „Twitter“, generaliniu direktoriumi, tapo toks paranojiškas, kad uždraudė susitikimus, kuriuose dalyvaudavo daugiau nei du darbuotojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai „Business Insider“ sakė knygos „Breaking Twitter“ autorius.

„Yra daugybė pavyzdžių, kaip Elonas ištrūko iš kontrolės, - interviu sakė Benas Mezrichas. „Vienu metu jis tapo toks paranojiškas, kad uždraudė bet kokius daugiau nei dviejų žmonių susitikimus „Twitter“, nes bijojo maišto.“

B. Mezrich sakė, kad „Tesla“ vadovas bijojo, jog darbuotojai sabotažuos svetainę ir kad jau buvo rengiamas sąmokslas jį nuversti.

E. Musko atstovai iš karto neatsakė į prašymą pakomentuoti.

„Breaking Twitter“ pagrindinis dėmesys skiriamas chaotiškam Musko pernai įvykdytam platformos perėmimui. Mezrich yra sakęs, kad jis gavo unikalią prieigą prie „Twitter“ darbuotojų ir Musko patikėtinių.

Sausio mėnesį paskelbtame straipsnyje „The Verge“ pranešė, kad Musko „Twitter“ buvo uždrausti dideli susitikimai. Amiras Ševatas, kuris valdė „Twitter“ kūrėjų platformą, leidiniui sakė, kad žinutė buvo tokia: „Jei tai darysite, rizikuojate būti atleisti“.

Nors Musko nuogąstavimai ir buvo kraštutiniai, jie galėjo būti ne visai nepagrįsti. Mezrich sakė, kad grupė darbuotojų planavo masiškai išeiti iš darbo.

 

„Grupė aukšto lygio „Twitter“ žmonių, kurie ketino surengti masinį išėjimo iš darbo renginį“, - sakė jis. „Taigi tai nebuvo svetainės sabotažas, bet tarp „Twitter“ darbuotojų vyko pokalbiai užkulisiniais kanalais apie tai, kaip rasti būdą visiems išeiti iš darbo.“

Mezrich teigė, kad Musko įsigyta „X“ ir po to sekęs nepopuliarumas turėjo rimtą poveikį milijardieriaus psichinei sveikatai.

„Yra daugybė pavyzdžių, kaip Elonas ištrūko iš kontrolės“, - sakė jis. „Manau, kad tai yra Elono atsako pasauliui dalis, kai jis jaučiasi įvarytas į kampą. Jo elgesyje matote daug to.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(8)
(5)
(3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: