[ŽT] Tikslas Nr.1. „Čia bus ta vieta, kur Rusija nugalėjo NATO“ (Video)  ()

Rusijos opozicionierius pakomentavo Putino kalbą G20.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas neketina sustabdyti karo, bet jam tikrai reikia operatyvinės pauzės fronte, sakė Dmitrijus Oreškinas. Kartu politologas pažymėjo, kad šiandien Rusijos Federacijos prezidento tikslas Nr.1 ​​yra Avdijivkos paėmimas. Jei Rusijos armijai pavyks pasiekti šį tikslą, Kremliaus vadovas pateiks šį įvykį kaip rusų pergalę prieš NATO.

Dmitrijaus Oreškino interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Rusijos opozicionierius komentavo Putino kalbą G20: „Jis nepasakė nieko naujo: ne kartą yra sakęs, kad Rusija beveik vykdo taikos palaikymo misiją Ukrainos teritorijoje. Manau, kad tai daugiausia skirta išorinei auditorijai, bet ir vidinei tai išgirsti nepakenks, nes rinkimų fone Putinui reikia kažkaip išlipti iš šios mėsmalės su pergalinga veido išraiška, todėl jam dabar labai svarbu laimėti keletą simbolinių pergalių mūšio lauke, kad galėtų skelbtis nugalėtoju“.

 

Tada istorikas netikėtai pareiškė: „Tai, ką jis vadino „denacifikacija“, „demilitarizacija“, jau pamiršta, pamiršti pokalbiai apie poreikį Padniestrėje pastatyti sausumos koridorių, užimti Odesą ir atkirsti Ukrainą nuo Juodosios jūros. Tarsi ir nebuvo tokių žodžių. Jie kruvinu skuduru nubraukti nuo lentos. Dabar, jeigu pavyks paimti Avdijivką, tai čia ir bus ta vieta, kur Rusija „nugalėjo“ NATO, čia Putinas įrodys, kad jie atgimė ir jau neklūpi“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(20)
(-14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: