„Niekas mūsų nesustabdys“. Pirmą kartą nuo karo pradžios. Ką padarė Netanyahu (Video)  ()

Pasiųsta galinga žinutė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lapkričio 26 dieną, Izraelio ministras pirmininkas Benjaminas Netanyahu pirmą kartą nuo karo pradžios, vykstant paliauboms su „Hamas“, aplankė karius šiauriniame Gazos Ruože.

„Mes dedame visas pastangas, kad sugrąžintume savo įkaitus ir galiausiai susigrąžinsime juos visus“, – sako Netanyahu savo biuro paskelbtame vaizdo įraše.

„Turime tris šio karo tikslus: sunaikinti „Hamas“, grąžinti visus mūsų įkaitus ir užtikrinti, kad Gaza vėl netaptų grėsme Izraelio valstybei“, – sako jis.

„Tęsime iki galo, iki pergalės. Niekas mūsų nesustabdys ir esame įsitikinę, kad turime galią, jėgą, valią ir ryžtą pasiekti visus karo tikslus, ir mes tai padarysime“.

Pasak ministro pirmininko biuro, Netanyahu apsilankė viename iš Izraelio karių surastų „Hamas“ tunelių.

 

Prie jo prisijungė jo štabo viršininkas Tzachi Braverman, patarėjas nacionalinio saugumo klausimais Tzachi Hanegbi, jo karo sekretorius generolas majoras Avi Gil ir IDF štabo viršininko pavaduotojas generolas majoras Amiras Baramas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(0)
(12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()