[ŽT] „Jie negali su tuo susitaikyti.“ Maskva įsakė. Puolama „Rusijos miestų motina“ (Video)  (1)

„Bet kokia tironija yra paremta simboliais.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paklaustas, kodėl sostinė nuolat kenčia nuo Rusijos bepiločių orlaivių atakų, Petro Černikas paaiškino, kad Kyjivas priešui turi šventą reikšmę. Priešas negalvoja, koks bus masinio smūgio efektyvumas: jam svarbesnė simbolinė bombardavimo, kurį rusai atlieka Ukrainos sostinėje, prasmė.

Černiko interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas paaiškino, kokiu tikslu rusai puola Kyjivą bepiločiais orlaiviais ir raketomis: „Niekas neatšaukė simbolikos. Bet kokia tironija yra paremta simboliais, ir jie negali susitaikyti su tuo, kad Kyjivas, Rusijos miestų motina“, – priešinasi. „Jų supratimu, priešinasi būtent Kyjivas, nes ukrainiečių tauta kaip tokia jiems neegzistuoja, jie kariauja su NATO. Konkrečiai pakenkti sostinei tai yra jų psichologijos elementas, būtent psichologijos“.

 

Karo ekspertas taip pat patvirtino, kad dėl Rusijos Federacijos raketinio teroro Ukrainos laukia sunki žiema. Jis priminė, kad Rusija pradėjo gaminti kelių tipų tolimojo nuotolio raketas, kurias planuoja panaudoti prieš ukrainiečius.

„Išvada: kombinuotos šahedų ir tolimojo nuotolio raketų atakos tikrai vyks“, – užtikrintai pareiškė Černikas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(18)
(-12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: