[ŽT] „Paralyžiuotas vienintelis rimtas susisiekimo būdas tarp Rusijos ir Kinijos.“ Kas nutiko (Video, foto)  ()

Dar viena sėkminga specialioji SBU operacija.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-30 [ŽT] „Paralyžiuotas vienintelis rimtas susisiekimo būdas tarp Rusijos ir Kinijos.“ Kas nutiko (Video, foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiąnakt Buriatijoje, Baikalo-Amūro magistralėje, nugriaudėjo sprogimas. Tai buvo sėkminga SBU operacija, paralyžiuojanti vienintelį rimtą geležinkelio susisiekimo maršrutą tarp Rusijos Federacijos ir Kinijos. Apie tai rašo RBC-Ukraina.

Kaip leidiniui sakė šaltiniai, šiąnakt, Baikalo-Amūro magistraliniame kelyje, būtent Severomuisko tunelyje, įvyko sprogimas. Severomuisko tunelis (rus. Северомуйский тоннель) – geležinkelio tunelis Rusijoje, šiaurės Buriatijoje, Baikalo–Amūro magistralės trasoje. Pavadintas pagal Šiaurės Mujos kalnagūbrį, kurį ir kerta.

Faktiškai, tai vienintelis rimtas geležinkelio susisiekimo maršrutas tarp Rusijos Federacijos ir Kinijos. Ir dabar šis maršrutas, kuriuo Rusija naudojasi, taip pat ir kariniam tiekimui, yra paralyžiuotas“, – kalbėjo pašnekovai.

 

Kaip pažymi šaltiniai, sprogimas yra dar viena sėkminga specialioji SBU operacija.

Važiuojant prekiniam traukiniui suveikė 4 sprogstamieji užtaisai. Dabar vietoje dirba FSB, o geležinkelio darbuotojai nesėkmingai bando sumažinti specialiosios operacijos pasekmes.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(1)
(113)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: