Generolas Nr. 1. Rusijos košmaras. Didesnis priešas net už Zalužną  ()

Šiandien Rusijos specialiosios tarnybos suaktyvino ir grąžino į veiklą tuos agentus, kurie nuo karo veiksmų pradžios tiesiog išsigando, sėdėjo tyliai ir nesusisiekė su savo kuratoriais rusais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Generolas leitenantas Kondratiukas įvardijo geidžiamiausią Rusijos specialiųjų tarnybų taikinį. Tai ne Zelenskis.

Šiandien Kyrylo Budanovas yra geidžiamiausias Rusijos specialiųjų tarnybų taikinys.

Tokią nuomonę interviu išsakė generolas leitenantas, buvęs Ukrainos užsienio žvalgybos tarnybos vadovas Valerijus Kondratiukas.

Ukrainos žvalgybos vadovo žmonos apnuodijimas rodo, kad Rusijos Federacijos vykdomas aukšto rango karinių lyderių ir politinių veikėjų teroras tęsiasi.

Dar prieš plataus masto karą Rusijos žvalgybos tarnybos prorusiškų politikų dėka turėjo gana gerą bazę ir agentus Ukrainos teritorijoje. Šiandien Rusijos specialiosios tarnybos suaktyvino ir grąžino į veiklą tuos agentus, kurie nuo karo veiksmų pradžios tiesiog išsigando, sėdėjo tyliai ir nesusisiekė su savo kuratoriais rusais.

 

Šie agentai stebėjo ne tik visuomenės reakciją, bet ir matė baisias aukas, kurias šiandien Ukrainai atnešė Rusija. Tačiau laikui bėgant Rusijos specialiosioms tarnyboms iš dalies pavyksta juos gąsdinimu grąžinti į savo įtakos lauką, nes jie jau susitepę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(23)
(-13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: