Konkretus terminas. Kada Rusija gali užpulti NATO  ()

Rusijos karinis-pramoninis kompleksas veikia trimis pamainomis ir per artimiausius trejus metus gali atkurti Rusijos kariuomenės pajėgumus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NATO rytiniame flange esančios šalys Rusijos agresijai turi pasiruošti per trejus metus, teigia Lenkijos Nacionalinio saugumo biuro vadovas Jacekas Siewiera.

Siewiera teigia, kad sutinka su nuomone, kad Rusija gali pulti NATO šalis ir tam gali pasiruošti gana greitai. Vokietijos analitikai skaičiuoja, kad Rusijos agresija prieš NATO gali prasidėti per 5-9 metus.

 

„Mano nuomone, Vokietijos analitikų pateiktas terminas yra per daug optimistiškas. Jei norime išvengti karo, NATO šalys rytiniame flange turi per trumpesnį trijų metų laikotarpyje pasiruošti konfrontacijai“, – sakė jis.

Siewiera taip pat pabrėžė, kad treji metai yra laikas, kai rytiniame flange turi būti sukurtas stiprus karinis potencialas, galintis atgrasyti nuo agresijos. Jis atkreipė dėmesį į tai, kad Rusijos karinė pramonė dirba trimis pamainomis, todėl per trejus metus gali susikurti didesnę galią nei prarado Ukrainoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(14)
(-4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: