N-18! Žvėriški rusų nuostoliai. „Smogė HIMARS.“ Skelbiamas šokiruojantis video  ()

Rusijos gynybos ministerija pareiškė, kad žuvusiųjų praktiškai nebuvo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-05 N-18! Žvėriški rusų nuostoliai. „Smogė HIMARS.“ Skelbiamas šokiruojantis video  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar lapkričio 10 dieną Ukrainos artilerija pradėjo tikslingas atakas prieš įsibrovėlių koloną, kuri vidury baltos dienos stovėjo greitkelyje Chersono srities Hladkivkos kaime.

Rusijos gynybos ministerija pareiškė, kad žuvusiųjų praktiškai nebuvo, tačiau nauji kadrai, kuriuos nufilmavo patys okupantai, rodo priešingai, praneša dialog.ua.

Pats vaizdo įrašas matomas „Telegram“ kanale „Supernova+“.

Vienu metu „Telegram“ kanalas „VChK-OGPU“ pranešė apie mažiausiai 80 Rusijos kariškių, atvykusių į Hladkivką, likvidavimą.

Šiandien ši informacija buvo netiesiogiai patvirtinta, nes „Z-kanalai“ paskelbė vaizdo įrašą. Jame aiškiai matomi sunkvežimiai su negyvais mobilizuotaisiais.

Priešas parodė du sunkvežimius, bet yra žinoma, kad nukentėjo daugiau nei penkios transporto priemonės. Jau tada Ukrainos žurnalistas Denysas Kazanskis rašė, kad Hladkivkoje Rusijos gynybos ministerija specialiai surinko tokio didelio kiekio transporto priemonių koloną kaip nukreipimo manevrą. Tačiau jie patys už šį manevrą sumokėjo.

 

Kolona stovėjo kaime vidury baltos dienos, ją pastebėjo oro žvalgyba ir akimirksniu perdavė koordinates artilerijai. Pats kaimas buvo tik 23 km nuo Chersono.

Iš viso užfiksuota 11 transporto priemonių. Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogė su HIMARS, panaudodamos kasetinę amuniciją. Tai aiškiai parodo okupantų vaizdo įrašas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(0)
(77)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: