„To sustabdyti neįmanoma“. Šimtai tūkstančių. Putinas atskleidė, kiek rusų kariauja Ukrainoje  ()

Kremliaus vadovas teigė, kad fronto linijos ilgis siekia beveik 2000 kilometrų. Todėl, atsižvelgiant į Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų personalo skaičių, jų aprūpinimas „gali patirti nesėkmių“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovos zonoje Ukrainos teritorijoje yra 617 000 Rusijos karių, o bendras fronto linijos ilgis yra beveik 2 000 kilometrų. Apie tai Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas paskelbė gruodžio 14 dieną per tiesioginę liniją ir spaudos konferenciją Maskvoje.

Valstybės agresorės vadovui Rusijos armijos vadas Dmitrijus Kulko išsakė problemas, susijusias su Rusijos ginkluotųjų pajėgų kariais, kurie buvo sužeisti ir turėjo vėl vykti į dalinį, praėjus gauti atitinkamą dokumentą.

Į tai Putinas atsakė, kad Ukrainoje vyksta didelio masto karo veiksmai, o fronto linija yra apie 2000 kilometrų.

„Žinoma, ne tikrai, bet tikrai ne viskas pristatoma laiku, bet reali produkcija auga ir daug kas perkama, ypač privačiai, iš užsienio. Valstybė, Gynybos ministerija, pramonė, žinoma, aktyviai dirba... Bet, žinoma, kai kur bus ir nesėkmių“, – sakė Putinas.

Kremliaus vadovas pažadėjo didinti karinę gamybą, atskirai pabrėždamas naujas EW (elektroninio karo) sistemas, kurios „kiek įmanoma“ aprūpintos rusiška technika.

 

Be to, Putinas pakomentavo situaciją, kai dėl technikos trūkumo kuriami įvairūs fondai ir savanorių judėjimai, renkantys lėšas įrangai ir pirmiausia bepiločiams orlaiviams įsigyti.

„Kalbant apie tai, kad Liaudies frontas šiuo klausimu aktyviai dirba ir sukūrė ištisą judėjimą „Viskas dėl pergalės“, žinote, valstybė gali apsieiti ir be to. Tačiau to sustabdyti neįmanoma“, – sakė Putinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(24)
(-21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()