„2,4; 2,7; 2,9; 3,2...“ Neįtikėtina. Kokiu greičiu „Kinžal“ pasiekia miestus (Foto)  ()

Rusijos kariai Ukrainą atakavo raketomis „Kinžal“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ketvirtadienį, gruodžio 14 d., Rusijos kariai Ukrainą atakavo raketomis „Kinžal“, pirmą kartą nuo rugpjūčio mėnesio. Nuo pranešimų apie paleidimus iki pranešimų apie sprogimus skirtinguose regionuose praėjo vos kelios minutės.

Užtenka vos kelių minučių, kad iš Rusijos Federacijos paleista raketa pasiektų tikslą Ukrainoje. Apie tai ketvirtadienį, gruodžio 14 d., pranešė „Telegram“ kanalo „UA War Infographics“ autoriai.

Jie paskaičiavo, kiek laiko raketa „Kinžal“ skrenda į skirtingus Ukrainos miestus, jei paleidimas vyksta iš Rusijos Federacijos Lipecko srities oro erdvės. „Tikrai mažai laiko persikelti į slėptuves“, – nurodo jie „Telegram“ kanale.

Autorių skaičiavimais, aerobalistinė raketa Kh-47M2 į Charkivą nuskris per 1,7 min. Į Poltavą nuskris per 2,4 min.

 

Černihivą ir Dnieprą raketa pasieks per 2,7 min., o Zaporižią – 2,9 min.

Į Kyjivą ji gali nuskristi per 3,2 min. Į Vinicą raketa „Kinžal“ nuskris per kiek daugiau nei 4 minutes – 4,1 min.

Chmelnyckio srities Starokonsiantynivą pasieks per 4,4 minutės nuo paleidimo momento, o Odesą – per 4,5 minutės. Jei raketa „Kinžal“ bus paleista iš Rusijos Federacijos Lipecko srities, ji į Lvivą skris 5,4 min. Užhorodo gyventojai turi daugiau laiko pasiekti slėptuves – 6,3 min.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(22)
(-9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: