[ŽT] „Čia tereikia atmerkti akis.“ Peskovas apie derybas su Kyjivu  ()

Prielaidų deryboms nėra.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-21 [ŽT] „Čia tereikia atmerkti akis.“ Peskovas apie derybas su Kyjivu  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas taikos formulės paieškas Ukrainoje be Rusijos dalyvavimo pavadino „absurdišku procesu“, kuris „neturės jokių rezultatų“.

„Žinote, ši taikos formulė, kuri buvo dažnai minima ir yra minima, čia tereikia atmerkti akis ir pažvelgti į faktus: jie bando ieškoti taikos formulės be Rusijos dalyvavimo. Švelniai tariant, tai absurdiškas procesas. Bet jei rimtai, tada, žinoma, tai yra procesas, kuris neturi potencialo ir jis nepasieks jokių rezultatų“, – Kremliaus atstovą cituoja TASS.

Peskovas taip pat sakė, kad „derybų tema dabar neaktuali, ir mes ne kartą kartojome, kad šioms deryboms nėra pagrindo ir nėra prielaidų“.

 

Jis pažymėjo, kad prielaidų deryboms nėra, nes Kyjivas, tariamai Londono nurodymu, paliko derybų stalą. „Šios prielaidos tapo dar mažesnės po to, kai Ukraina iš tikrųjų teisiškai uždraudė bet kokias derybas su Rusijos puse“, – pridūrė Peskovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(26)
(-15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: