[ŽT] Prieš Putiną kyla deputatai. „Jūs ištraukėte 300 tūkstančių vyrų iš įprasto gyvenimo.“ Ko jie reikalauja (Video)  ()

Liaudies atstovai paragino Putiną „pasirašyti dekretą“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sankt Peterburgo Smolninsko savivaldybės rajono deputatai paragino Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną pasirašyti dekretą dėl demobilizacijos ir baigti karą. Vaizdo žinutės filmavime dalyvavo tik „Jabloko“ partijos atstovai, skelbia Arbat.media. Keturi deputatai reikalavo „grąžinti mobilizuotus namo“.

Jūs ištraukėte 300 tūkstančių vyrų iš įprasto gyvenimo ir metėte juos į karą prieš Ukrainą. Jūsų pradėtas karas neturi tikslo ar prasmės ir atnešė tik kančias“, – sakė deputatas Dmitrijus Baltrukovas.

Prie antikarinių pareiškimų prisijungė dar du deputatai – Jekaterina Kuznecova ir Nikita Juferevas, taip pat Dmitrijus Paliuga.

„Jūs jau suteikėte malonę 5 tūkstančiams kalinių. Žudikai, prievartautojai, maniakai gavo galimybę grįžti namo po šešių mėnesių tarnybos“, – sakė pavaduotojas Paliuga.

 

Liaudies atstovai paragino Putiną „pasirašyti dekretą dėl demobilizacijos ir karo užbaigimo“, įteikti „dovaną rusų šeimoms“ ir iki Naujųjų metų sugrąžinti „tėvus, vyrus ir sūnus“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(212)
(4)
(208)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: