„7000 + 3000. Jie keiksis nuo ryto iki vakaro...“ Košmaras rusams. Ką gavo armija  ()

Rusijos okupantai ir toliau naudoja Šiaurės Korėjos tiekiamus artilerijos minosvaidžių sviedinius, kurių kokybė kelia daug klausimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės Korėjos sviediniai, kuriuos KLDR tiekia Rusijai, yra tokios prastos kokybės, kad sukelia labai neigiamas pasekmes okupantams, pavyzdžiui, pabūklų vamzdžių plyšimą.

Ar Rusija toliau bendradarbiaus su Šiaurės Korėja, ar nutrauks santykius su ja šioje srityje? Ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Romanas Svitanas atsakė į šiuos klausimus interviu su Peteriu Zalmajevu.

„Rusai tiesiog neturi kito pasirinkimo. Jie iš Šiaurės Korėjos vežasi viską, kas kiniška. Tai tiek Šiaurės Korėjos gaminiai, kiek aš spalvotas televizorius. Apranga pagaminta Kinijoje, bet atvežta į KLDR ir perkelta į Rusijos Federaciją kaip Šiaurės Korėjos“, – aiškino karo ekspertas.

„Kokį kokybišką kinišką gaminį matėte savo gyvenime? Rusai gauna „šiukšlinę“ amuniciją“.

Svitanas taip pat pažymėjo, kad skirtingų rūšių parako įpylimas į šiuos „Šiaurės Korėjos“ sviedinius sukelia skirtingus efektus, vienas iš kurių yra vamzdžių plyšimas. Bet rusai neturi kito pasirinkimo, todėl kentės, keiks nuo ryto iki vakaro, bet vis tiek naudos šiuos nekokybiškus šovinius, prognozavo pulkininkas.

 

Karo analitikas taip pat teigė, kad šiuo metu Rusijos Federacijoje per dieną pagaminama apie 7000 sviedinių, o Rusijos okupantai sunaudoja iki 10 000, todėl gauna dar 3000 „Šiaurės Korėjos“ pavyzdžių ir bando kažkaip išlaikyti amunicijos tiekimo normas ir aprūpinti artilerijos vienetus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(118)
(2)
(116)

Komentarai ()