Arestovyčius skelbia sensaciją. „Ukraina ir Rusija turi pateikti bendrą ieškinį Vakarams“  ()

Arestovyčius skelbia neįtikėtinus pasiūlymus Ukrainai ir Rusijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio biuro patarėjas Oleksijus Arestovyčius mano, kad Maskva ir Kyjivas turėtų susitaikyti ir pateikti kolektyvinį ieškinį Vakarams. Tai jis sakė interviu žurnalistei Julijai Latyninai, skelbia „Mysl Polska“.

Jo nuomone, Rusija ir Ukraina turėtų užbaigti kruviną ginkluotą konfliktą, kuris nusineš daug abiejų pusių gyvybių, sudaryti taikos sutartį ir tada pateikti bendrą ieškinį Vakarams.

„Reikia vykti pas Putiną ir pasakyti jam. Brangūs draugai, Vladimirai Vladimirovičiau, sudarykime taiką“, - pabrėžė Arestovyčius.

Be to, prieš Vakarus yra iškeltas kolektyvinis ieškinys, dėl kurio abi šalys jau daugelį metų yra nusiteikusios viena prieš kitą. Taip pat būtina sukurti naują kolektyvinio saugumo sistemą, kurioje būtų atsižvelgiama į tikruosius Rusijos ir Ukrainos interesus.

Buvęs V. Zelenskio biuro vadovo patarėjas nemato prasmės abiem kariuomenėms prarasti karius mūšiuose dėl mažų gyvenviečių. „Dabar mes žudysime vieni kitus šimtais ir dešimtimis tūkstančių Avdijivkoje, Časiv Jare, o kas iš to? Kodėl? Ką mes iš to gausime? Ir Rusija, ir Ukraina? Ką pasiekėme istorine prasme? Ar tam, kad dėdės iš Briuselio ir Vašingtono mums plotų už tai, kad dvi beždžionės su skustuvais šokinėja viena ant kitos?“ - klausė jis.

 

Anksčiau Oleksijus Arestovyčius sakė, kad kovo mėnesį Ukrainos piliečiai supras, jog Ukraina sparčiai juda katastrofos link.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(106)
(-72)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: