„Rusija tikrai pažeis „derybas“. Medvedevas išplepėjo tikruosius planus  ()

Dmitrijus Medvedevas pasakė tiesą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo metu, kol oficialus Kremlius ieško sudėtingų būdų, kaip parodyti Vakarams savo tariamą pasirengimą susitarti su Ukraina, melagingu pretekstu ieškant sprendimų, kaip „taikaus karo sureguliavimo“, Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas neslepia, kad Rusija tikrai pažeis šias derybas.

Artimiausias Putino sąjungininkas, atsakydamas į propagandistų klausimus, savo „Telegram“ rašė, kad karas vis tiek tęsis, o jo tikslas išlieka tariamos „neonacizmo ideologijos“ Ukrainoje sunaikinimas ir teisėtos Ukrainos vyriausybės, kurią odiozinis politikas pavadino Bandera, pašalinimas.

Odesą, Dnieprą, Charkivą, Mykolajivą, Kyjivą ir „daugelį kitų ukrainiečių „laikinai okupuotų“ miestų Medvedevas laiko „rusiškais“.

 

Medvedevas pripažino, kad Rusija tikrai pažeis „derybas“, jei tokios bus.

„Ir taip, taip. „Derybos“, žinoma, įmanomos. Rusija niekada jų neatmetė, kitaip nei Ukrainos „pamišusi valdžia“. Tokios „derybos“ niekaip neribojamos laiko. Jos gali tęstis iki „visiško Šiaurės Atlanto aljanso „Banderos“ karių pralaimėjimo ir kapituliacijos“, - rašo Medvedevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(27)
(-23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: