[ŽT] Rusija sutempė 19 000 žmonių pajėgas. Kas vyksta  ()

Rusijos armija tęsia agresiją prieš Ukrainą iš savo pasienio regionų teritorijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupantai prie sienos su Ukraina sutelkė apie 19 000 savo karių.

Tai pranešė „RBC-Ukraine“, remdamasi Ginkluotųjų pajėgų vadovybės spaudos tarnyba.

Okupantai tęsia agresiją prieš ukrainiečius Briansko, Kursko ir Belgorodo sričių teritorijose. Okupantai atlieka žvalgybą, apšaudo pasienio zonas, naudoja orlaivius ir bepiločius orlaivius, smogia balistinėmis ir valdomomis raketomis.

Be karinių objektų, Rusija bando sunaikinti Ukrainos energetikos, transporto ir pramonės infrastruktūrą. Rusai smogia gyvenamiesiems rajonams, ligoninėms ir mokykloms, prekybos centrams ir sandėliams.

„Šioms užduotims įvykdyti šalis agresorė dislokavo karių grupę, kurioje iš viso yra apie 19 000 žmonių, ginkluotų tankais, šarvuotomis kovinėmis mašinomis, artilerijos ir raketų įranga, oro gynybos įranga ir operatyvinėmis-taktinėmis raketų sistemomis“, – sakoma žinutėje.

 

Jungtinių pajėgų vadovybė pabrėžia, kad stebint priešo veiklą Rusijos Federacijos ir Baltarusijos pasienio zonose, nėra jokių priešo smogiamųjų grupių formavimo požymių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(39)
(-21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: