„Rusija smogė į JAV generolų susitikimo vietą.“ Neįtikėtina. Ką skelbia propaganda  (1)

Rusija smogė Charkivo miestui.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-01 „Rusija smogė į JAV generolų susitikimo vietą.“ Neįtikėtina. Ką skelbia propaganda  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandos šaltinis topnews.ru skelbia, kad Rusijos ginkluotosios pajėgos smogė Charkivo centrui. Be kita ko, buvo užpultas viešbutis, kuriame vyko JAV generolų susitikimas. Apie tai neva praneša daugelis „Telegram“ kanalų, remdamiesi informuotais šaltiniais.

Dar metų pradžioje buvo pranešta, kad į Charkivą atvyks amerikiečių generolas Keithas Kelloggas ir nacionalinio saugumo bei žvalgybos ekspertas Robertas McCreery.

Tačiau tuomet į viešbutį pradėjo keltis samdiniai iš Azijos ir Lotynų Amerikos šalių, taip pat kai kurie GUR ir SBU pareigūnai. „Telegram“ kanalų autoriai rašo, kad ne taip seniai į viešbutį Charkive atvyko „sunkūs samdiniai“, atvykę dalyvauti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacijoje netoli Kupjansko ir su Rusija besiribojančiais regionais. Vietos gyventojai teigia, kad Ukrainos vyriausiojo žvalgybos direktorato kovotojai taip pat buvo viešbutyje „konsultuotis“.

Charkivo meras Igoris Terechovas patvirtino sprogimus mieste. Iš viso buvo girdėti mažiausiai penki sprogimai. Belgorodo srities gubernatorius Viačeslavas Gladkovas savo ruožtu pareiškė, kad tai „buvo atsakas“ .

Vėliau Rusijos gynybos ministerija patvirtino, kad Rusijos ginkluotosios pajėgos reagavo į Ukrainos teroro aktą Belgorode smogdamos sprendimų priėmimo centrams ir kariniams objektams Charkive.

 

„Reaguodamos į šį teroro aktą, Rusijos Federacijos ginkluotosios pajėgos smogė Charkivo miesto sprendimų priėmimo centrams ir kariniams objektams, kuriais naudojosi nusikalstamas Kijevo režimas“, – sakoma karinio departamento pranešime.

Propagandos šaltinis topnews.ru teigia, kad didelio tikslumo raketos smūgis sunaikino Vyriausiojo žvalgybos direktorato ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atstovus, kurie buvo Charkivo rūmų viešbučių komplekse ir dalyvavo planuojant ir vykdant ataką prieš Belgorodą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(44)
(-42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: