„Artimiausiomis dienomis bus ultimatumas JK.“ Rusija išprotėjo. Skelbia apie karą su D. Britanija  ()

Rusijoje reikalauja keršto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Belgorodo apšaudymo fone Kremliaus propagandistai ėmė dar aktyviau grasinti NATO agresija.

Gruodžio 30 d. vakare savo „Telegram“ paskyroje propagandistė Margarita Simonian išsakė grasinimus, praneša Dialog.UA.

M. Simonian pareikalavo Kremliaus „baisaus ultimatumo“ ir smūgio šalims, teikiančioms karinę pagalbą Ukrainai, kad ši padėtų atremti Rusijos agresiją.

„Visa tai gali baigtis baisiu ultimatumu. Ar raketos yra jūsų? Ar tankai yra jūsų? Ar žvalgybos duomenys yra jūsų? Instrukcijos yra jūsų? Pinigai yra jūsų? Tada esate visateisis karo dalyvis. Konflikto dalyvis. Su visomis pasekmėmis“, - rašė Kremliaus propagandistė.

Pažymėtina, kad beveik panašius grasinimus išsakė ir Kremliaus „politologas“, aršus Putino šalininkas Sergejus Markovas. Jis taip pat kalbėjo apie „ultimatumą“ tačiau, skirtingai nei Simonian, nedvejodamas įvardijo šalį, kurią, jo manymu, Rusijos Federacija turėtų pulti – Jungtinę Karalystę.

„Galbūt artimiausiomis dienomis Rusijos ultimatumas Didžiajai Britanijai bus įteiktas uždaru formatu. Uždaru formatu... Ultimatumas nebus labai griežtas, kad jį būtų galima įvykdyti. Tačiau jis reikalaus rimtai pakoreguoti Didžiosios Britanijos de facto politiką. O jeigu Londonas vis dėlto arogantiškai atmes šį ultimatumą ? (...) Rusija, bijau, nebegalės nieko nebedaryti atsakydama į Didžiosios Britanijos agresiją“, - rašė Markovas.

 

Rusija bando kaltinti britus dėl įvykių Belgorode, kai dėl neprofesionalaus Rusijos priešlėktuvinės gynybos darbo nukentėjo miesto centras.

Rusijos politologas Abbasas Galiamovas mano, kad Rusijos valdžia nusprendė kaltinti Didžiąją Britaniją, nes jai „gėda praleisti smūgius iš Ukrainos“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(53)
(-44)

Komentarai ()