„Duokite mums ginklus! Jei kris Ukraina, kita bus Lenkija, bus Baltijos šalys...“ „Cezaris“ kreipiasi į Vakarus (Video)  ()

„Jei būtume gavę viską, ko mums reikia laiku, karas būtų pasibaigęs.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rusijos laisvės“ legiono atstovas su šaukiniu „Cezaris“ kreipėsi į Ukrainos Vakarų partnerius, ragindamas aprūpinti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas visais reikalingais ginklais nugalėti agresorių, kad karas neišplistų toliau.

Anot jo, dabar fronte nėra „tos atramos“ reikiamu tūriu.

„Jei būtume gavę viską, ko mums reikia laiku, karas būtų pasibaigęs 22 m.... Dėl to ir kontrpuolimas buvo nesėkmingas. Bet vėlgi, turime jėgų sutramdyti agresorių“, – sakė kariškis.

Jis prognozuoja, kad arčiau kovo mėnesio Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas vėl bandys pademonstruoti „bent kažkokią pergalę“.

„Vakarų Europa ir JAV turi suprasti, kad... jei kris Ukraina, kita bus Lenkija, bus Baltijos šalys... Ką darys vokiečiai? 4% vokiečių yra pasiruošę savo noru eiti ginti Vokietijos, 5 – pagal šaukimą. Likusieji 91% bandys išgelbėti... savo vertingą gyvybę“, – sako „Cezaris“.

Rusijos savanoris kreipėsi į Vakarų šalis, prašydamas kuo greičiau aprūpinti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas ir savanorių batalionus reikiama ginkluote.

 

„Jei šiandien neduosite mums „geležies“, rytoj už tai sumokėsite savo krauju. Ir pamatysite, kas iš tikrųjų yra Buča ir kas yra Iziumas, kur žmonės bijojo net akis pakelti. Kur ant kiekvieno kampo vaikų ir moterų lavonai. Ar jie tikrai tai nori pamatyti? Geriau nereikia. Duokite mums ginklus, mes viską padarysime patys“, – ragino „Cezaris“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(0)
(123)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: