„Vėl prasideda.“ Ždanovas skelbia pavojingus įvykius Baltarusijoje. Laukiama audringa Vakarų reakcija  ()

Ždanovas teigia, kad Vakarai netrukus „duos per nagus“ Putinui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas įsitikinęs, kad V. Putinui nepavyks išvengti dar vieno bandymo šantažuoti branduoliniais ginklais.

Rusijos Federacija gąsdina visą pasaulį branduolinio ginklo dislokavimu Baltarusijoje. Jie vėl ėmėsi „branduolinės lazdos“, nes, matyt, Kremliuje darosi blogai, nebėra kuo gąsdinti. Dienraštis „The Wall Street Journal“ praneša, kad Rusija dislokuoja branduolinius ginklus Baltarusijoje prie NATO sienos“, - sakė Olegas Ždanovas ir paaiškino, kuo V. Putinui gali baigtis dar vienas bandymas grasinti Vakarams.

Olego Ždanovo nuomonę galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas prisiminė, kaip ir kada prasidėjo istorija su V. Putino branduoliniu šantažu: „Branduoliniai ginklai į Baltarusiją buvo atgabenti seniai (prieš kelis mėnesius). Lukašenka ten buvo pagrindinis šios žinios pranašas (gyrėsi, kad turi branduolinių ginklų). Aš jau tada užsiminiau, kad jis tai darė dėl savisaugos instinkto, nes bijojo, kad prieš jį nebus imtasi jokių veiksmų nušalinant jį nuo valdžios. Taigi, pavyzdžiui, aš turiu branduolinių ginklų, todėl nedrįskite manęs liesti, kitaip kils chaosas.“

Kartu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas atkreipė dėmesį į svarbų niuansą: „Jie pastatė bazę, kažką ten atvežė. Įvairių šaltinių duomenimis, į šią saugojimo bazę į Baltarusiją buvo atgabenti taktiniai branduoliniai ginklai. Natūralu, kad ši bazė ir Baltarusija buvo įtrauktos į NATO karinių pajėgų taikinių sąrašą, į kuriuos branduolinio konflikto atveju būtų galima smogti raketomis. Dabar Rusija ėmėsi šios propagandos, kad padidintų konfrontaciją, esą mes čia turime branduolinių ginklų, atvežėme juos prie sienos ir staiga juos paleisime. Prasideda naujas Rusijos branduolinio šantažo raundas. Atrodo, buvo šiek tiek aprimę, bet ranka vis dar tiesiasi. Matomai reikia dar kartą duoti per nagus, o tai, greičiausiai, Vakarai padarys artimiausiu metu.
 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(4)
(31)

Komentarai ()

Susijusios žymos: