[ŽT] Pagaliau. Rusijoje prasideda krachas. Putinas pagautas meluojantis  (1)

Putino pareiškimas dėl plataus masto būsto ir komunalinių paslaugų krizės Rusijos Federacijoje sulaukė aštrios kritikos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putino pareiškimas dėl plataus masto būsto ir komunalinių paslaugų krizės Rusijos Federacijoje sulaukė aštrios kritikos: masinių gedimų, trūkusių šilumos tinklų visoje Rusijoje fone, Kremliaus vadovas bandė teisintis ir teigė, kad Rusijos valdžia nemažina išlaidų būsto ir komunalinių paslaugų modernizavimui, o Rusijos vyriausybės kritika tariamai nepagrįsta.

Tačiau internete pateikti įrodymai parodė, kad sektoriaus finansavimas smarkiai sumažintas. Apie tai rašo rusų tinklaraštininkas ir ekonomikos analitikas Anatolijus Nesmijanas. Jis teigia, kad Rusijos valdžia ir Putinas meluoja.

„Ką reiškia, kad nėra pagrindo tikėti? Ar investicijų į būsto ir komunalinių paslaugų sektorių mažinimas, įtrauktas į artimiausių trejų metų biudžetą, nėra pagrindas manyti visiškai priešingai nei sako prezidentas? Galime priminti biudžeto parametrus.

 

Būsto ir komunalinių paslaugų atnaujinimo ir plėtros išlaidos suplanuotos tik mažinant, o būtent:

2023 m. – 856 milijardai rublių;

2024 m. – 818 milijardų rublių;

2025 – 455 milijardai rublių;

2026 – 360 milijardų rublių.

Kažkas vėl meluoja: arba biudžetas, arba Putinas“, – pažymėjo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(217)
(2)
(215)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: