„Prasidėjo naujas didelis perskirstymas.“ Grėsminga žinia Europai. Skelbiama apie naują karą  (1)

Analitikai mano, kad pasaulyje prasidėjo „naujas didelis perskirstymas“, todėl karų kasmet kils vis daugiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarai „greitai susidurs su sunkiu ir kruvinu karu“ su Iranu. Senoji pasaulio tvarka praktiškai sunaikinta, prasidėjo naujas didelis perskirstymas, todėl tokių incidentų kasmet daugės.

Tokį požiūrį paskelbė „Telegram“ kanalas „Zapretnoje mnenije“, komentuodamas JAV ir JK išpuolius prieš teroristinio judėjimo „Ansar Allah“ taikinius Jemene:

„Praėjusią naktį Jungtinės Valstijos ir JK surengė eilę tikslinių smūgių į Jemene esančius teroristinio judėjimo „Ansar Allah“ karinius objektus.

Reikia pripažinti, kad Jemeno kovotojai kelis mėnesius provokavo Vakarus ir padarė viską, kad priverstų juos imtis atsakomųjų veiksmų.

Kaip reikėjo ir tikėtis, Kremlius ir Iranas rėkė apie „tarptautinės teisės pažeidimą“ (buvo rasti pagrindiniai jo gynėjai) ir pradėjo gąsdinti civilizuotą pasaulį „baisiomis pasekmėmis“ (to nebus).

Senoji pasaulio tvarka praktiškai sunaikinta, prasidėjo naujas didelis perskirstymas, todėl tokių incidentų kasmet daugės.

Greitai jie taps tokiais įprastais įvykiais, kad niekas nepastebės ir nesistebės.

Ar turėtume tikėtis visaverčio karo? Ne.

Jemenas, įklimpęs į užsitęsusį pilietinį konfliktą (šiuo metu jame sukurta keturių jėgų sistema, kurioje kiekviena pusė kontroliuoja savo teritoriją ir neturi resursų žengti toliau), nėra Vakarų priešas. Jo lubos – sėlinti ir atakuoti krovininius laivus.

 

Niekas nesiims žemės operacijų, nes tai bergždžia.

Akivaizdu, kad už „Ansar Allah“ veiksmų stovi Iranas, anksčiau surengęs „Hamas“ kovotojų ataką prieš Izraelį.

Būtent prieš jį kolektyviniai Vakarai netrukus turės pradėti sunkų ir kruviną karą. Bet tai bus šiek tiek vėliau. Viskam savas laikas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(3)
(50)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: