[ŽT] „Turiu žmogų iš Lietuvos...“ Tai nuskambėjo per TV Rusijoje. Paaiškėjo, kam reikalingi „rusai“ iš kaimyninių valstybių (Video)  (1)

Rusijos propagandistas pasakė, kodėl Kremliui reikia „rusų“ iš kaimyninių valstybių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistas Artiomas Šeininas pasakė, kodėl Kremliui reikia „rusų“ iš kaimyninių valstybių. Jis pareiškė, kad jie reikalingi tik prorusiškiems siužetams.

Jokios pagalbos jie gali net nesitikėti. Šį pareiškimą Šeininas padarė „1 kanalo“ eteryje savo pokalbių laidos metu.

Šeininas pripažino, kad rusai iš kaimyninių Rusijos valstybių iš tiesų „reikalingi“ tik propagandiniams siužetams per televiziją, tačiau iš tikrųjų jie niekam nerūpi ir niekas neskuba jiems padėti.

Be to, anot Šeinino, su tokiu požiūriu pati Rusija atstūmia žmones nuo „rusiško pasaulio“ ir provokuoja antirusiškas nuotaikas.

Turiu žmogų iš Baltijos šalių, iš Lietuvos, jis labiau rusas nei daugelis pačių rusų. Čia yra asmuo, kuris tiesiog laikėsi nustatyto algoritmo, kad gautų Rusijos Federacijos pilietybę. Mūsų sistema jį labai išblaivino, parodė, kad tavęs mums labai reikia, bet tavęs reikia tik kaip kažkokio mitinio ruso pokalbių laidoje“, – pažymėjo jis.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(96)
(-18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: