Sukaupta 80 000. Nauja puolimo kryptis. Ukraina skelbia apie monstrinį Rusijos puolimą (Video)  ()

Tai ne Avdijivka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak 26-osios artilerijos brigados spaudos tarnybos pareigūno Olego Kalašnikovo, priešas ketina pulti Ukrainos pozicijass Časiv Jaro rajone šturmuoti. Okupantai pamažu atsisako puolimų su šarvuočiais.

Rusų okupantai tęsia bandymus visiškai užimti Donecko sritį ir dabar yra sutelkę dėmesį į vieną iš svarbių Donbaso sričių. Apie tai teletono transliacijoje pareiškė Romano Daškevičiaus vardu pavadintos 26-osios artilerijos brigados spaudos karininkas Olegas Kalašnikovas.

Anot jo, kalbama apie Bachmuto kryptį, būtent Časiv Jaro miestą. Priešas atakuoja Ukrainos gynėjų pozicijas ir dažniausiai naudoja pėstininkus, o ne įrangą.

Pastebėtina, kad šioje fronto linijos atkarpoje Rusijos ginkluotosios pajėgos sukaupė daugiau nei 80 000 karių, kurie ir toliau bandys užimti kadaise taikius miestus.

„Jų pagrindinė kryptis yra Časiv Jaras. Tai patvirtina, kad jie sustiprino savo grupę. Šiandien tai yra apie 80 000 žmonių. Jie čia perkėlė savo savanorių šturmo korpuso pajėgas. Galima sakyti, kad jie stengsis mus nustumti“, – sakė Olegas Kalašnikovas.

 

Atskirai 26-osios artilerijos brigados spaudos tarnybos karininkas įvardijo priežastį, kodėl priešas ėmė rečiau naudoti įrangą. Taip yra dėl didelių Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostolių, nes drono pagalba galima aptikti priešo kolonas.

Atitinkamai, okupantai mažomis grupėmis, iki vieno būrio, bando pulti ukrainiečių pozicijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(11)
(-6)

Komentarai ()