„Visi ginkluojasi. Nužudyta dešinioji ranka...“ Rusijoje prasideda netikėtas karas  ()

Dvi didelės Rusijos Federacijos mafijos grupuotės Maskvoje pradėjo tarpusavio karą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kriminalinė padėtis Rusijos Federacijoje tik toliau blogėja. Rusijos sostinėje prasidėjo vienas didžiausių mafijos karų, plintančių jau ir už Rusijos sienų.

Apie tai pranešė įtakingas Rusijos „Telegram“ kanalas „VChK-OGPU“, siejamas su Rusijos žvalgybos tarnybomis.

Šaltinio teigimu, konfliktas kilo tarp dviejų didelių nusikalstamų grupuočių. Vieną iš jų kontroliuoja Tagijevo, Džanijevo ir Achmedovo vagių klanas. Jai priešinasi „vagio“ Salifovo ir „kriminalinio generolo“ Sulejmanovo klanas.

Įvykiai, anot šaltinio, ėmė klostytis 2023 metų rudenį, kai viena iš grupuočių ėmė griežtai „spausti“ priešingos pusės „po stogu“ buvusius verslininkus. Gruodžio 22 dieną dviejų organizuotų nusikalstamų grupuočių lyderiai Vidnojė mieste netoli Maskvos surengė susišaudymą, kuris baigėsi itin žiauria kova ir grupuotės lyderio Džanijevo „dešinės rankos“ nužudymu.

„Konfliktuojančios šalys pradėjo telkti savo pajėgas „po ginklu“ (ginkluotis - Red.)“, – pranešė Rusijos „Telegram“ kanalas.

 

Anot jo, konfliktas vis stiprėja ir aštrėja.

„2024 metais Salifovo ir Vagifo (Suleimanovo – red.) kovotojai pradėjo „spausti“ Rufo banditus Maskvoje, kituose Rusijos Federacijos regionuose ir kaimyninėse šalyse... Rufo buvo priverstas palikti Rusijos Federaciją ir dabar yra Egipte“, – rašoma šaltinyje.

Anot jo, priešininkų grupė paskelbė 5 milijonų dolerių atlygį už Salifovo galvą. O Salifovas savo ruožtu pareiškė esąs pasirengęs sumokėti tokią pat sumą už savo priešo Rufo nužudymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(12)
(32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: