Garsus ukrainietis išvyko kovoti už okupantus. „Noriu perduoti linkėjimus“ (Video)  ()

Jis pasisveikino su gerbėjais ir pasakė, kad nori grįžti su pergale.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Luhansko pankų grupės „Tif“ narys Romanas Kravčukas buvo pastebėtas Rusijos armijoje. Jis įrašė vaizdo įrašą, kuriame, apsivilkęs Rusijos karinę uniformą, pasisveikino su savo gerbėjais.

Vaizdo įrašas pradėjo plisti socialiniame tinkle „X“. Beje, šiame vaizdo įraše Kravčukas taip pat kalba ir apie norą, kad karas greičiau baigtųsi.

Noriu perduoti linkėjimus savo gerbėjams. Karas yra labai blogai. Eina jis velniop. ​​Būtų geriau, jei viso to nebūtų“, - sakė Kravčukas.

Kravčukas pasirinko: nusprendė sustabdyti karą ne savo gimtosios Ukrainos, o teroristų pusėje.

„Kažkada Luhanske buvo pankų grupė „Tif“. Ji buvo žinoma už Luhansko srities ribų. Šios grupės bosinis gitaristas Romanas Kravčukas kažkur prieš 2014 m. išvyko iš Luhansko ir užėmė proukrainietišką poziciją. Tačiau 2022 m. pasirodė vaizdo klipas, kuriame jis praneša, kad kovoja rusų pusėje“, – sakoma vaizdo įrašo antraštėje.

Kadangi vaizdo įrašas buvo nufilmuotas dar 2022 m., vartotojai spėja, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau galėjo eliminuoti Kravčuką, nes pastaruoju metu jis informacinėje erdvėje nepasirodo.

 

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(51)
(-39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: