„Bandė iškelti vėliavą...“ Gedulas dėl Krynkų. Didžiulis pralaimėjimas  ()

Rusijos kariuomenė bandė iškelti vėliavą Krynkuose ir dėl to pasigailėjo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sausio 17 d. dėl Krynkų Rusijos Z-kanalai paskelbė gedulą. Bandymas kaime iškelti Rusijos vėliavą virto grandioziniu pralaimėjimu.

Apie tai atvirai rašo Rusijos Z-karo korespondentas Romanovas, praneša Dialog.UA.

Trečiadienį keli Z-kanalai pratrūko entuziastingais pranešimais apie tai, kad Krynkų centre buvo iškelta Rusijos vėliava. Pasirodė, kad džiaugsmas buvo per ankstyvas. Rusų laukė košmaras. Romanovas netrukus patikslino, kad Rusijos vėliava kaime išsilaikė tik valandą. O dėl šios beprotiškos reklaminės akcijos žuvo Rusijos ginkluotųjų pajėgų kuopa.

„Krynkai, Chersono sritis... Kovotojai patikslina: vėliava kabojo tik valandą. Tai buvo parodomoji vadovybės užduotis. Apie gyvenvietės kontrolės perėmimą nekalbama. Vyksta smarkios kovos“, – rašė propagandistas. 

Savo kanale jis taip pat paskelbė Rusijos okupanto, dalyvavusio šiame puolime, citatą. Rusijos kariškis isterikuoja ir kaltina vadus, kad kariai jiems tėra mėsa.

 

„Tai pi$@a! Į šturmą kartu su jūrų pėstininkais buvo įmesta sudėtinė kuopa. Aš buvau toje sudėtinėje kuopoje. Mes buvome tiesiog ištaškyti! Iš viršaus mus visą laiką kontroliavo ir taikė tiksliai į pėstininkus... N@$#% taip daryt? O naudos nulis. Aš tik grįžau atsigavęs, o jau įmetė į pečių, – piktinosi rusų okupantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(234)
(2)
(232)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: