Beprotybė Rusijoje. Siaubinga, kokį atidarė muziejų. Pažadėjo jį užpildyti naujais eksponatais (Video)  ()

Rusų muziejaus paroda iš pavogtų ukrainiečių daiktų skirta „parodyti bendros istorijos su ukrainiečiais svarbą“ ir „tautų brolybę“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neftejugansko mieste, Rusijos Chantų Mansių autonominėje apygardoje, buvo surengta muziejaus paroda su ukrainiečių namų apyvokos daiktais iš miestų, kuriuos užėmė Rusijos armija. Leidinys NEFT pranešė apie detales.

Kaip eksponatai pristatomos knygos ukrainiečių kalba, automobilių valstybiniai numeriai, asmens tapatybės kortelės. Daiktus iš karo neva parsivežė „savanoriai“. Jie buvo pristatyti iš okupuotų Ukrainos miestų ir kaimų.

 

Jūrų pėstininkų sąjungos vadovas Denisas Grybkovas sakė, kad paroda skirta „parodyti bendros istorijos su ukrainiečiais svarbą“. Šioje parodoje neva kalbama apie „tautų broliją“. Pažymima, kad „eksponatų dar nėra daug, bet muziejus pasipildys“.

 

Į tokį muziejų renginio organizatoriai ketina pakviesti Rusijos miestiečius. Taip pat planuojama organizuoti moksleivių grupes, kurioms bus rengiami „edukaciniai“ užsiėmimai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(24)
(-22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()