„Tai labai gera žinia.“ Ką daro Scholzas. 40 „ugninių sveikinimų“ Rusijai (Video)  (1)

Ekspertas Dmitrijus Snegiriovas pradžiugino ukrainiečius geromis naujienomis dėl sąjungininkų pagalbos teikimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

D. Snegiriovas užsiminė, kaip netrukus Ukrainos ginkluotosios pajėgos galės perduoti rusams daug „ugninių linkėjimų“ iš Prancūzijos. Jei kai kurios šalys aktyviai padėjo Ukrainai nuo pat plataus masto invazijos pradžios, tai buvo ir tokių, kurios padarė tokį „ugninį“ sprendimą tik dabar.

Šiandien Italija, Ispanija ir Prancūzija yra pasirengusios aprūpinti Ukrainą ginklais, kurie padės Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms atsispirti pranašesniam priešui. Informaciją apie sąjungininkų karinę pagalbą galite rasti Dmitrijaus Snegiriovo vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas akcentavo Ukrainai svarbų O. Scholzo teiginį: „Tarkime, jis nori pasinaudoti ES viršūnių susitikimu vasario 1 dieną, kad atitinkamai išspręstų karinės-techninės pagalbos iš kitų ES šalių išplėtimo klausimą. Kalbame apie Italiją, Ispaniją ir Prancūziją, kurios, anot Vokietijos ir JAV, dar visai neseniai buvo atsilikusios, tai yra, pagalbos iš šių šalių apimtys buvo gana ribotos.“

 

Tuo pat metu Dmitrijus Snegiriovas pasidžiaugė geromis naujienomis apie karinę pagalbą Ukrainai: „Yra dar vienas labai įdomus momentas. Prancūzijos prezidento E. Macrono pareiškimas beveik skambėjo sinchroniškai su Vokietijos kanclerio pareiškimu apie sparnuotųjų raketų SCALP perdavimą Ukrainai. Jų skrydžio nuotolis yra apie 300 km. Į Ukrainos pusę bus perkelta 40 SCALP raketų. Rusai gaus keturiasdešimt „ugninių sveikinimų" ant savo kvailų galvų. Tai gera žinia, reikia pripažinti.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(103)
(1)
(102)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)