Naujų nesąmonių porcija. Ką Simonian skelbia apie Ukrainos ateitį  ()

„Rusija niekada nenorės tokia būti“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistė Margarita Simonian per „RosTV“ eterį paskelbė naujų nesąmonių apie Ukrainą porciją, sakydama, kad šalis ateityje gali virsti „LGBT sostine“ ir „translyčių asmenų olimpinių žaidynių vieta“.

Taip ji sureagavo į NATO karinio komiteto pirmininko olandų admirolo Robo Bauerio žodžius. Pastarasis pareiškė, kad Rusijos Federacijos puolimo prieš Ukrainą priežastis buvo jos baimė dėl demokratijos.

„Šis karas prasidėjo ne dėl realios grėsmės Rusijai iš Ukrainos ar NATO. Rusija bijojo kažko stipresnio už bet kokį ginklą pasaulyje – demokratijos. Jei Ukrainos žmonės gautų demokratines teises, rusai taip pat jų užsinorėtų, štai kodėl prasidėjo karas“, – Rusijos TV eteryje ji citavo Bauerį.

Tada Simonian pareiškė: „Mes tiek atsivalgėme jūsų demokratijos, kad jūs patys savo rankomis mus paskiepijote nuo šios demokratijos dešimtmečiams!“ – sakė ji.

 

Vėliau propagandistė nukreipė kritikos strėles į Ukrainą:

„Kad ir kuo Ukraina taptų – LGBT sostine ar translyčių olimpinių žaidynių vieta – Rusija niekada nenorės tokia būti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(67)
(-55)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: