Jau visai greitai! JAV skelbiama apie Ukrainos stojimo į NATO pradžios datą (Video)  ()

Atitinkamas Vašingtono pasiūlymas gali būti pateiktas per 75-ąsias Šiaurės Atlanto aljanso metines, sakė Niujorko Respublikonų partijos skyriaus vadovas Borisas Pincusas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Niujorko valstijos respublikonų partijos skyriaus vadovas Borisas Pincusas sakė, kad Ukrainai gali būti pasiūlyta stojimo į NATO procesą pradėti 2024 metų liepą. Apie tai jis pranešė „Kijevas 24“ eteryje.

„Yra gerų naujienų – Vakarai, pirmiausia Amerika, siekia pateikti pasiūlymą Ukrainai iki šių metų liepos pradėti stojimo į NATO procesą“, – sakė Borisas Pincusas.

Tokį pasiūlymą Vašingtonas gali pateikti per 75-ąsias Šiaurės Atlanto aljanso metines.

Pasak jo, Europos Komisijos vadovė Ursula von der Leyen nuolat kalba apie tai, kad Ukraina jau daug nuveikė dėl stojimo į Europos Sąjungą. Pincusas pabrėžė, kad nereikia sėdėti ramiai, nes darbai turi tęstis.

Jis taip pat sakė, kad Vakarų žiniasklaida „serga nuo minties“ kuo greičiau užbaigti karą, pasodinti Ukrainos prezidentą Volodymyrą Zelenskį prie derybų stalo su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu.

Visų pirma, apsiriboti tomis teritorijomis, kurias šiuo metu kontroliuoja Ukraina, o prie klausimo, kurios šiuo metu yra okupuotos, „kada nors mes sugrįšime“. Borisas Pincusas pažymėjo, kad kairiųjų liberalų banga auga, ypač Jungtinėse Valstijose. Taip yra dėl to, kad amerikiečiai nori, kad Joe Bidenas paskelbtų taiką prieš rinkimus, būtent, priversdamas Izraelį nutraukti kovą su „Hamas“ ir nutraukti Ukrainos karą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(1)
(10)

Komentarai ()