[ŽT] „Dabar jie gali prašyti Kyjivo pagalbos bei apsaugos.“ Rusijai šokas. Ką padarė Zelenskis  (0)

Ukrainoje įvyko reikšmingas įvykis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-24 [ŽT] „Dabar jie gali prašyti Kyjivo pagalbos bei apsaugos.“ Rusijai šokas. Ką padarė Zelenskis  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Yigalo Levino teigimu, šiandien (sausio 23 d. – Red.) Ukrainoje įvyko reikšmingas įvykis. Izraelio gynybos pajėgų karininkas įsitikinęs, kad Zelenskio pasirašytas dekretas dėl Rusijos ukrainiečių tautinės tapatybės apsaugos ateityje gali pakeisti pasaulio istorijos eigą.

Yigalas Levinas apie tai rašė savo „Telegram“ kanale.

Pirmiausia ekspertas atkreipė dėmesį į pagrindinius istorinio dekreto punktus, pabrėždamas, kad Rusijos valdžia jau seniai vykdo Ukrainos žmonių genocidą, taip pat ir teritorijose, kurios dabar laikomos rusiškomis. Galime drąsiai teigti, kad kalbame apie ukrainiečių, gyvenančių tose teritorijose, kurios anksčiau nepriklausė Rusijos Federacijai, teisių pažeidimą. O naujasis įstatymas laikui bėgant gali kardinaliai pakeisti situaciją.

 

Po to karo analitikas apibūdino, kaip įvykiai galėtų vystytis toliau, atsižvelgiant į naują Ukrainos prezidento pasirašytą dekretą: „Labai kietas dekretas. Ilgalaikė strategija“.

Levinas taip pat pabrėžė: „Šių pasienio regionų gyventojai, rinkdamiesi tarp kokių nors banditų, užsukančių kinų ir Ukrainos, galės pasirinkti Ukrainą ir prašyti Kyjivo pagalbos bei apsaugos“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(349)
(17)
(332)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (0)

Susijusios žymos: