„Žinau informaciją 100%.“ Ką rėžė Zalužnas Zelenskio kabinete (Video)  (1)

Buvęs liaudies deputatas Borislavas Bereza tikino ukrainiečius, kad V. Zalužnas buvo nušalintas nuo pareigų, tačiau šį faktą bandoma nuslėpti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-30 „Žinau informaciją 100%.“ Ką rėžė Zalužnas Zelenskio kabinete (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

B. Bereza ne tik pareiškė, kad V. Zalužnas tikrai buvo atleistas, bet ir pranešė, kaip į tai reagavo pats vyriausiasis vadas.

„Galiu pasakyti, kad tai yra būtent tas atvejis, kai neįmanoma išlaikyti įslaptintos informacijos. Gynybos ministerija parašė: „Tai netiesa“, o tada pasakys: „Mes sakėme, kad tai netiesa apie D. Umerovo atleidimą, apie kurį parašė anoniminis „Telegram“ kanalas.“

Borislavo Berezos interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.  

Ukrainos tinklaraštininkas pasidalijo jam žinoma informacija apie V. Zalužno atsistatydinimą: „Tai, kad V. Zalužniui buvo pasiūlyta vadovauti Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybai ir tapti ambasadoriumi, taip pat yra tiesa, tačiau jis atsisakė.

Jis pasakė: „Aš esu kariškis. O mane domina tik pergalė ir nieko daugiau“. „Be to, žinau, kad dabar skambino keli mūsų partnerių ambasadoriai, bando įtikinti Prezidentūrą, bet kol kas nepavyko“, – papildė Borislavas Bereza.

Informacijos šaltinis, kuris man suteikė šią informaciją, žino situaciją 100%. Patariu visiems tramdyti emocijas, susilaikyti nuo samprotavimų ir tik laukti prezidento dekreto“, – ukrainiečiams sakė buvęs deputatas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(57)
(-44)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)