Baltarusijos aneksija. Putinas skelbia, kiek investavo į Lukašenką  ()

Baltarusijos aneksija vis arčiau ir arčiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Susidūrusios su precedento neturinčiu išoriniu Vakarų spaudimu, Rusija ir Baltarusija glaudžiai bendradarbiauja pasaulinėje arenoje, remdamos viena kitą, Aukščiausiosios Tarybos posėdyje Sankt Peterburge pirmadienį sakė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas, praneša Kresy24.pl.

Pasak jo, abiejų šalių požiūriai į dabartines pasaulines ir regionines problemas daugeliu atžvilgių sutampa arba yra panašūs. Kalbėdamas apie ekonomiką, Rusijos vadovas pažymėjo: „Sėkmingai įgyvendinus 28 sektorines sąjungos programas, suvienodinti Rusijos ir Baltarusijos teisės aktai, sukurti bendros ekonominės erdvės teisiniai ir organizaciniai pagrindai. Rusijos ir Baltarusijos tarpusavio prekyba kasmet nuolat auga.

„Kalbant apie investicijas, pernai Rusija į Baltarusijos ekonomiką investavo daugiau kaip 4 mlrd. dolerių. Šiuo metu respublikoje dirba apie 2 400 Rusijos įmonių“, – sakė V. Putinas.

 

Vladimiras Putinas patikino, kad Baltarusija ir Rusija ir toliau gilins integraciją visose srityse, ypač socialinėje ir ekonominėje.

Integracija, o ne aneksija, pažengė taip toli, kad Minskas ir Maskva šiandien nusprendė įsteigti bendrą transliuotoją. Taip propaganda kalbės vienu balsu.

Žiniasklaidos bendrovės struktūrą sudarys televizijos kanalas, spauda ir naujienų agentūra.

Žiniasklaidos bendrovės steigėjas bus Sąjunginės valstybės Ministrų taryba. Organizacijos būstinė bus Maskvoje, o atstovybė – Minske.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(30)
(-26)

Komentarai ()