[ŽT] Rusijai smogė naktiniai „paukščiai“. Jų buvo daug  ()

Nuo sprogimų „krūpčiojo“ ir Krymas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sausio 30-osios naktį Rusiją užpuolė bepiločių orlaivių „pulkas“. Okupantai teigia, kad jie tariamai numušė 21 „paukštį“ keliuose regionuose ir virš laikinai okupuoto Krymo.

Remiantis Rusijos viešųjų kanalų pranešimais, naktį bepilotis orlaivis užpuolė Briansko sritį. Tai ryte patvirtino regiono gubernatorius Aleksandras Bogomazas. Jis patikino, kad dronas neva buvo sunaikintas, aukų ar žalos nebuvo.

Rusijos gynybos ministerija pranešė, kad per naktį buvo numuštas ir perimtas 21 bepilotis orlaivis: 11 iš jų virš aneksuoto Krymo, 5 virš Belgorodo srities, 3 virš Briansko srities ir dar po vieną virš Kalugos ir Tulos regionų.

 

Rytas Kryme taip pat buvo neramus. Pasak Krymo viešųjų puslapių, Sakų regione įvyko galingas sprogimas. Liudininkai pasakoja, kad drebėjo jų namų sienos ir suveikė automobilių signalizacija.

06.34 val., vadinamasis Sevastopolio „gubernatorius“ Michailas Razvožajevas pranešė, kad, remiantis pirmine informacija, oro gynybos pajėgos numušė droną virš akvatorijos Belbeko srityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(2)
(9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: