„O tai kas kariaus? Puškinas? „Ar esi verta savo vyro...“  ()

Kremliaus propaganda užsipuolė maištaujančias rusų karių žmonas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-03 „O tai kas kariaus? Puškinas? „Ar esi verta savo vyro...“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propaganda užsipuolė maištaujančias rusų karių žmonas. „Moterys sako: „Grąžinkit mūsų vyrus namo. O tai kas kariaus? Puškinas?“ – savo laidoje ironizavo Vladimiras Solovjovas. Jis pripažino, kad mobilizuoti rusai, kovojantys fronte, yra didvyriai ir uždirba daug pinigų. „O kas tu esi?“ – klausė Solovjovas.

Per Rusijos televiziją buvo išsakyta daug griežtų žodžių. Šį kartą taikiniu tapo moterys, kurios prašė grąžinti Ukrainoje kariaujančius vyrus namo. Pagrindinį vaidmenį atliko Kremliaus propagandistas Vladimiras Solovjovas.

Jis atkreipė dėmesį, kad „yra tam tikrų moterų, kurios turi drąsos kalbėti savo vyrų, kovojančių fronte, vardu“. „Moterys sako: „Grąžinkit mūsų vyrus namo“. O tai kas kariaus? Puškinas?“ – ironizavo jis.

Jis pabrėžė, kad yra tik viena alternatyva. „Galbūt jos nori, kad būtų mobilizuota visa šalis“, – svarstė Solovjovas.

Iškart po to jis pabrėžė, kad toks scenarijus neturi šansų. Jis pažymėjo, kad Rusijai „reikia apmokytų žmonių. Ir tie, kurie kovoja Ukrainoje, yra dvigubi didvyriai“.

Jis atkreipė dėmesį, kad už tai jiems ir mokama, o atlyginimai tikrai dideli. „Pagal Rusijos standartus tai yra žymiai didesnis atlyginimas už vidutinį atlyginimą atskiruose regionuose“, – tęsė Solovjovas.

 

Jis pabrėžė, kad rusų kariai „yra didvyriai, atliekantys savo pareigas“. „Ar esi verta savo vyro, kuris kovoja ir gina tėvynę? Kas tu esi?“ – klausė propagandistas.

Vladimiras Solovjovas garsėja prieštaringai vertinamais pareiškimais. Rugsėjį jis pagrasino Kyjivui branduoline ataka. Jis teigė, kad tai būtų geriausias atsakas į pasikartojančius Ukrainos smūgius Rusijos teritorijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(28)
(-25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: