Ukraina „atleidžia“ Zalužną. Kur dokumentas?  ()

Sausio 29-osios vakarą pasirodė pirmieji gandai apie tai, kad Zelenskis atleido generolą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-03 Ukraina „atleidžia“ Zalužną. Kur dokumentas?  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas pareiškė, kad nuo vasario 2 dienos nėra dokumento apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado Valerijaus Zalužno atsistatydinimą.

Sausio 29-osios vakarą pasirodė pirmieji gandai apie tai, kad Zelenskis atleido generolą, juos pasigavo užsienio žiniasklaida. CNN šaltiniai prognozavo, kad Zalužnas bus atleistas iki šios savaitės pabaigos, tačiau O. Danilovas sako, kad tai tik spekuliacijos ir gandai.

Iki šiandien nėra jokio dokumento dėl vyriausiojo vado atsistatydinimo. Jei toks dokumentas atsiras, galite paklausti nuomonės ir apie kažką kalbėti“, – sakė jis „UR“.

Danilovas pabrėžė: jo skyrius vadovaujasi tik oficialiais nutarimais, o ne į spėlionėmis ir gandais. Kol ukrainiečiams nebus parodytas oficialus dokumentas, nėra ko destabilizuoti Ukrainos ir jos kariuomenės, nurodė NSDC sekretorius.

 

Jis užsiminė, kad net garsūs leidiniai skelbia duomenis, kurie neturi nieko bendra su realybe. „Aš suprantu, apie ką kalbu. Kartais žmonėms priskiriami dalykai, kurie neįvyko“, – pažymėjo jis.

Danilovas pažymėjo, kad šiuolaikiniame pasaulyje karai yra ne tik fiziniai, bet ir informaciniai. Ištisą parą mėtomi įvairūs duomenys, galintys stipriai paveikti žmonių sąmoningumą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(0)
(9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: