Pastebimai „užaugo“. Rusijos „Terminatorius“ gavo naują apsaugą (Video)  ()

Rusijos Federacijos gynybos ministerijos vaizdo įraše matyti patobulintas BMPT „Terminatorius“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos tankų paramos kovinė mašina (BMPT) „Terminatorius“ gavo apsaugą nuo oro atakų dėl specialių prie bokštelio pritvirtintų metalinių grotelių. Metalinis tinklelis buvo apvyniotas grandinėmis ir kamufliažiniu tinklu. Atnaujintas įrenginys jau bandomas poligone — šaudoma ir važiuojama per purvą. Apie Rusijos ginkluotųjų pajėgų šarvuočio tobulinimo detales pasakoja TASS.

Rusijos Federacijos gynybos ministerija paskelbė vaizdo įrašą, kuriame ji giriasi visomis „Terminatoriaus“ galimybėmis. Pirmiausia ji parodė, kaip atrodo metalinės „kepsninės“. Grotelės buvo pritvirtintos prie mašinos bokštelio, todėl mašina „išaugo“ beveik metru. Prie jų buvo pritvirtinti grandinių fragmentai, kurie judant siūbuoja.

 

Tarptautinės žvalgybos bendruomenės „InformNapalm“ tyrėjai atkreipė dėmesį į vaizdo įrašą, kurį paskelbė Rusijos Federacijos gynybos ministerija. Pastebėta, kad panašios pakabinamos grandinės buvo pastebėtos fronte Ukrainoje. Taip pat bendruomenė pabrėžė, kad šiuo metu nežinoma, ar tokia apsauga nuo FPV dronų yra efektyvi.

„Terminatorius“ – tanko paramos kovinė transporto priemonė, kurios tikslas – nugalėti granatsvaidžius, ATGM ir gyvąją jėgą, besipriešinančią tanko atakai. Šarvuočio aukštis 1,9 m, ilgis nuo 3,3 iki 3,8 m. Judėjimo greitis iki 65 km/val. Ginkluotė — įvairaus kalibro pabūklai, kulkosvaidžiai, granatsvaidžiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(13)
(-12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()