„Naujausia Rusijos ginkluotė lenkia NATO pavyzdžius“  (1)

„Kas viską padarys greičiau, tas laimės. Tai šiandieninis ginkluotos kovos bruožas“, – sako Putinas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas pareiškė, kad nauji Rusijos Federacijos ginklai yra pranašesni už Vakarų šalių, ypač NATO, ginklus. Sovietiniai ginklai taip pat ne ką prastesni.

Putinas tai pasakė forume „Viskas dėl pergalės!“ Tuloje, praneša Censor.NET su nuoroda į Rusijos agentūrą TASS.

„Kad šiandien būtum sėkmingas mūšio lauke, reikia greitai ir adekvačiai reaguoti į mūšio lauke vykstančius įvykius“, – pažymėjo Rusijos diktatorius.

Putinas pažymėjo, kad sėkmė fronto linijoje priklauso nuo greito atsako į priešo ginklus ir žvalgybos. Jis aiškina, kad reikalingi slopinimo metodai ir veiksmingesnės priemonės.

„Žinoma, jei lygintume šiuolaikinius NATO ginklus ir paskutinio sovietmečio laikotarpio ginklus, jie kažkuo yra prastesni. Bet ne visada. Bet jei paimtume naujausius mūsų ginklus, jie akivaizdžiai pranašesni už visus. Tai akivaizdus faktas“, – patikino Putinas.

Putinas pažymėjo, kad Rusijos Federacija padidino šarvų apsaugos gamybą 10 kartų, o uniformų armijai – 2,5 karto, o apskritai „gamybos apimtys Rusijos Federacijos gynybos pramonėje nuolat auga“.

 

„Valstybės gynybos užsakymas vykdomas beveik 100 procentų, valstybės gynybos užsakymas 2024 metams gerokai padidintas ir yra visiškai finansuojamas“, – pabrėžė Kremliaus vadovas.

„Kas viską padarys greičiau, tas laimės. Tai šiandieninis ginkluotos kovos bruožas“, – pridūrė Putinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(44)
(-42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: