„Interviu su Zelenskiu – tai glostantys motyvaciniai užsiėmimai.“ Tuckeris Carlsonas drebina pasaulį (Video)  ()

„Esame čia, nes mylime JAV.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-07 „Interviu su Zelenskiu – tai glostantys motyvaciniai užsiėmimai.“ Tuckeris Carlsonas drebina pasaulį (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Konservatyvus amerikiečių laidos vedėjas Tuckeris Carlsonas atskrido į Maskvą. Internete pasidalintame įraše jis atskleidė, kad „netrukus“ bus interviu su Rusijos prezidentu. „Mes čia ne todėl, kad mylime Vladimirą Putiną. Esame čia, nes mylime JAV“, – sakė jis.

Jo žinutė jau sulaukė daugiau nei 20 mln. peržiūrų. Vaizdo įrašas buvo paskelbtas Carlsono socialinio tinklo „X“ paskyroje.  Pats žurnalistas turi 11,4 mln. sekėjų.

Manoma, kad antradienio pokalbis bus pirmasis Vladimiro Putino interviu su užsienio žurnalistu po invazijos į Ukrainą. „Pokalbis, žinoma, yra susijęs su rizika. Štai kodėl per pastaruosius kelis mėnesius apie tai daug galvojome. Mes tai darome visų pirma todėl, kad tai yra mūsų darbas. Mes esame žurnalistai. Mūsų pareiga yra informuoti žmones apie dvejus metus trunkantį karą, kuris pakeitė visą pasaulį“, – teigė Tuckeris Carlsonas.

 

Buvęs „Fox News“ bendradarbis patikino, kad komanda „nemyli Vladimiro Putino, bet myli JAV“.

„Norime išlikti nepriklausomi. Už kelionę sumokėjome patys. Už mūsų kelionę vyriausybė nemokėjo. Už parodytą mūsų interviu mokėti nereiks“, – pareiškė Carlsonas. Interviu ketinama paskelbti „be redagavimo“ jo svetainėje ir soc. tinkle „X“.

Pasak laidų vedėjo, vakarietiški interviu su Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenskiu atrodo kaip „glostantys motyvaciniai užsiėmimai“ ir „vyriausybinė propaganda“. Dešiniųjų pažiūrų komentatorius kritikavo kitas žiniasklaidos priemones, kad jos neėmė interviu iš V. Putino, teigdamas, kad „Vakarų auditorija niekada negirdėjo jo balso, o tai yra blogai“.

 

„Sky News“ primena, kad Tuckeris Carlsonas pernai balandį buvo atleistas iš „Fox News“, nes ilgą laiką „palaikė Vladimirą Putiną“. Rusijos prezidentas yra gerai žinomas dėl nenoro duoti interviu užsienio spaudai, paskutinį kartą tai įvyko 2018 m.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(49)
(-46)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: