„Apokalipsė. Visko pabaiga.“ Medvedevas pripažino Rusijos silpnumą  ()

D. Medvedevas pripažino Rusijos silpnumą prieš NATO.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus politikas Dmitrijus Medvedevas, užimantis Rusijos saugumo tarybos vadovo pavaduotojo pareigas, pripažino Rusijos kariuomenės silpnumą Šiaurės Atlanto aljanso akivaizdoje.

Savo mintimis šiuo klausimu jis pasidalijo „Telegram“ kanale, bandydamas pagrįsti branduolinio smūgio prieš NATO šalis būtinybę.

D. Medvedevo teigimu, kadangi Rusija nepajėgi konkuruoti su NATO savo karine galia, vienintelė galimybė išsigelbėti atviro karinio konflikto atveju galėtų būti raketos „su specialiomis kovinėmis galvutėmis“.

„NATO yra didžiulis karinis blokas, Aljanso šalyse gyvena beveik milijardas žmonių, o jų bendras karinis biudžetas gali siekti pusantro trilijono dolerių. Todėl dėl mūsų karinio potencialo nepalyginamumo mes tiesiog neturėsime pasirinkimo. Atsakymas bus asimetriškas. Mūsų šalies teritoriniam vientisumui ginti bus naudojamos balistinės ir sparnuotosios raketos su specialiomis kovinėmis galvutėmis“, – teigė jis savo pranešime.

 

D. Medvedevas tvirtina, kad visa tai esą pagrįsta Rusijos „doktrininiais kariniais dokumentais“.

„Ir tai ir yra garsioji Apokalipsė. Visko pabaiga“, – pridūrė jis, dar kartą pagrasindamas pasauliui branduoliniu karu kaip kerštu už Vakarų paramą Ukrainos kariuomenei.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(31)
(-30)

Komentarai ()