„Tai įvyko.“ Interviu su Putinu (Video)  (2)

120 000 naujų vartotojų ir jau 50 000 000 peržiūrų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-08 „Tai įvyko.“ Interviu su Putinu (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Televizijos žurnalistas ir buvęs „Fox News“ vedėjas Tuckeris Carlsonas ketvirtadienį, vasario 8 d., greičiausiai paskelbs interviu su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu savo kanale socialiniame tinkle „X“ . Apie tai rašo „Wall Street Journal“.

„Interviu bus paskelbtas soc. tinkle „X“ ir platformoje TuckerCarlson.com... Tikėtina, kad jis bus paskelbtas ketvirtadienį“, – rašoma leidinyje.

Pats Carlsonas teigė, kad socialinis tinklas „X“ yra „paskutinė pagrindinė“ interneto platforma, suteikianti žodžio laisvę.

Antradienį Carlsonas savo socialinio tinklo „X“ paskyroje paskelbė vaizdo žinutę Kremliaus ir Kristaus Išganytojo katedros fone, sakydamas, kad artimiausiomis valandomis ims interviu iš Rusijos lyderio. Jis paaiškino, kad interviu tikslas yra suteikti amerikiečiams teisingą informaciją apie tai, kas vyksta Rusijoje ir Ukrainoje. Nors Baltieji rūmai nuolat bandė sužlugdyti šį interviu.

 

Šiuo metu vaizdo įrašą jau peržiūrėjo daugiau nei 50 milijonų žmonių, o jo kanalą užsiprenumeravo 120 tūkstančių naujų vartotojų ir dabar jų skaičius yra 11 553 976 žmonės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(42)
(-39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: