[ŽT] „Jie keičia ne Zalužną. Matau kas atvyksta. Bus labai galingai“ (Video)  ()

Generaliniame štabe gali pasirodyti patyrę karo generolai, o tai suteikia pagrindo tikėtis geriausio.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-09 [ŽT] „Jie keičia ne Zalužną. Matau kas atvyksta. Bus labai galingai“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mykolajivo srities karinės administracijos vadovas Vitalijus Kimas kalbėjo apie karo generolus, kurie galėtų tapti generolo Syrskio komandos dalimi.

Kalbame ne tik apie vieną žmogų, nes vienas vyriausiasis vadas nieko nesprendžia: daug svarbiau, kokia komanda atvyks su Syrskiu, aiškino Vitalijus Kimas. Anot jo, Generaliniame štabe gali pasirodyti patyrę karo generolai, o tai suteikia pagrindo tikėtis geriausio.

Vitalijaus Kimo interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Į klausimą apie Zalužno atsistatydinimą jis sakė taip: „Labai gerbiu Valerijų Fedorovičių Zalužną už tai, ką jis padarė ir kaip tai padarė. Mes su juo kalbėjomės, todėl, viena vertus, tai liūdna žinia.“

„Iš kitos pusės, suprantu, kad ne Zalužną keičia į Syrskį, o generolų komandą. Kas joje bus, tiksliai nežinau, reikia palaukti, bet matau penkių pavardes, keturi iš jų kariavo Pietuose, vadovavo brigadoms, ir aš tiksliai žinau, ką jie padarė ir kodėl Mykolajivo sritis jiems dėkinga. Tai yra, jei kalbame apie šiuos jaunus karinius generolus, kurie dabar bus komandoje, tai manau, kad tai bus teigiami pokyčiai. Tai mano asmeninė nuomonė“, – pabrėžė Kimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(196)
(14)
(182)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: