„Atsiprašau, neturėčiau nieko panašaus sakyti...“ Ką skelbia Carlsonas  (8)

„Mus valdo pamišę žmonės: prezidentas ir Viktorija Nuland.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-10 „Atsiprašau, neturėčiau nieko panašaus sakyti...“ Ką skelbia Carlsonas  (8)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikiečių žurnalistas Tuckeris Carlsonas po įvykusio interviu su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu sakė, kad „tik idiotas gali patikėti Maskvos ketinimais pulti Europą“.

„Rusija nevykdo ekspansijos. Atsiprašau, neturėčiau nieko panašaus sakyti, nes esantys Valstybės departamente ideologiniai melagiai nori Putiną paversti Hitleriu ar Japonijos imperatoriumi. Tai netiesa, tai kvailystė. Rusija ir taip jau yra didelė, didžiausia pasaulyje“, – savo svetainėje paskelbtame vaizdo įraše sakė Carlsonas.

Kodėl Rusija turėtų pulti Lenkiją, juk Maskva tiesiog nori, kad jos sienos būtų saugios, teigė Carlsonas.

Reikia būti idiotu, kad galvotum, kad jie ruošiasi į Vieną, tam nėra jokių įrodymų“, – sakė žurnalistas ir pridūrė, kad profesionalūs melagiai Vašingtone bando įtikinti vakariečius priešingai. Rusija turi daugiau nei pakankamai gamtos išteklių, šalyje gyvena įvairių tautybių atstovai, žmonės kalba skirtingomis kalbomis, o valdyti tokią valstybę nėra lengva“, – sakė Carlsonas.

 

Jis pridūrė, kad „bandymai paversti Rusiją, turinčią branduolinį potencialą, silpna valstybe tiesiog neturi prasmės, pačios JAV nukentėtų nuo tokio rezultato“.

„Mus valdo pamišę žmonės: prezidentas ir Viktorija Nuland“, – sakė Carlsonas, paklausdamas, kokios buvo JAV bandymų nuversti valdžią kitose šalyse, įskaitant Libiją ir Iraką, pasekmės.

Carlsonas pridūrė, kad jam susidarė įspūdis, kad „europietiškumą“ Maskvoje galima ne tik pamatyti, bet ir „jausti kultūriniu lygmeniu“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(96)
(-93)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (8)

Susijusios žymos: