„Jis sulaužė priesaiką...“ Medvedevas pratrūko  ()

D. Medvedevas įsitikinęs, kad kiekvienas, gimęs Rusijoje, turėtų palaikyti agresyvius Kremliaus siekius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas, o dabar Rusijos Saugumo Tarybos vadovo pavaduotojas, paleido keiksmų tiradą prieš naująjį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadą Oleksandrą Syrskį. Viskas dėl Ukrainos generolo rusiškų šaknų.

„Žvelgiant į naujojo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado Syrskio biografiją, jauti neapykantą, panieką ir pasibjaurėjimą“, – savo „Telegram“ kanale rašė Medvedevas.

Buvęs Rusijos prezidentas pareiškė jaučiantis neapykantą „visiems, kurie susiję su Sovietų Sąjungos žlugimu“, taip pat ir Vakarų šalims. Medvedevo teigimu, būtent Vakarai „visomis įmanomomis priemonėmis“ stūmė Rusijos ir Ukrainos tautas „naujo pilietinio karo link“.

Tačiau atrodo, kad D. Medvedevas labiausiai nekenčia paties Syrskio, nes jį netgi prakeikė. Pirmiausiai todėl, kad Syrskis nestojo į Rusijos agresoriaus pusę, nors pats yra kilęs iš Rusijos.

 

„[Syrskis] buvo sovietų Rusijos karininkas, bet tapo Banderos išdaviku, jis sulaužė priesaiką ir tarnauja naciams, naikindamas savo artimuosius. Tegul žemė dega po jo kojomis!“ – rašė Medvedevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(43)
(-39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: