[ŽT] „Apgailestaujame, kad nepuolėme anksčiau.“ Ką Putinas pasakė apie Ukrainos karą (Video)  ()

Kremliaus vadovas žurnalistą Tuckerį Carlsoną pavadino „pavojingu žmogumi“, kuris sąmoningai vengė aštrių klausimų, todėl pokalbis neįgavo reikiamo „specifiškumo“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas apgailestauja, kad anksčiau nepradėjo karo Ukrainoje. Tai Kremliaus vadovas sakė interviu televizijos kanalo „Rossija 1“ vedėjui Pavlo Zarubinui.

„Galime apgailestauti tik dėl to, kad aktyvių veiksmų nepradėjome anksčiau“, - teigė Rusijos diktatorius.

Matyt, Putinas turėjo omenyje visapusišką invaziją, kuri įvyko 2022 m., o ne ilgai trunkantį hibridinį karą, prasidėjusį 2014 m.

Pokalbis su Zarubinu buvo paremtas interviu su amerikiečių žurnalistu Tuckeriu Carlsonu, įvykusiu vasario 6 d. Atsakydamas į komentarus ir publikos reakcijas į interviu, Putinas apibūdino Carlsoną kaip „pavojingą asmenį“, kuris sąmoningai vengė sunkių klausimų.

 

Putinas taip pat išreiškė nepasitenkinimą tuo, kad buvo pasiruošęs visai kitokiems klausimams ir nesugebėjo duoti aštrių atsakymų, kurie, jo nuomone, pokalbiui būtų pridėję reikiamo „specifiškumo“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(23)
(-19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()