[Žinios trumpai] Jokios perspektyvos? Putinas Macronui telefonu paaiškino, kas vyksta Mariupolyje ir kada bus išpręsta miesto humanitarinė katastrofa  (2)

Rusijos Federacijos ir Prancūzijos prezidentai Vladimiras Putinas ir Emmanuelis Macronas surengė pokalbį telefonu. Kremliaus vadovas savo sąlygas pavadino „sprendimu“ sudėtingai situacijai Mariupolyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per derybas V. Putinas pareiškė, kad Rusija neva teikia skubią pagalbą civilių evakuacijai iš Mariupolio užtikrinti. Jis taip pat pažymėjo, kad norint „išspręsti“ sunkią humanitarinę situaciją, Ukrainos gynėjams būtina padėti ginklus.

„Rusijos prezidentas išsamiai informavo apie Rusijos karines priemones, kurių buvo imtasi teikiant skubią humanitarinę pagalbą ir užtikrinant saugią civilių, taip pat ir Mariupolio, evakuaciją. Pabrėžiama, kad siekiant išspręsti sunkią humanitarinę situaciją šiame mieste, Ukrainos kariai turi nustoti priešintis ir padėti ginklus“, – nurodė Kremliaus spaudos tarnyba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(25)
(-23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: