[Žinios trumpai] „Kadyrovcai“ toliau juokina pasaulį: paskelbė video apie pasidavusį ir viską žinantį „Ukrainos ginkluotųjų pajėgų žvalgą“ ir tik tada paaiškėjo, kas tai per žmogus (Video)  ()

„Kadyrovcai“ įrašė vaizdo įrašą su vyru iš Mariupolio, apsimetančiu „Ukrainos ginkluotųjų pajėgų šnipu“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-10 [Žinios trumpai] „Kadyrovcai“ toliau juokina pasaulį: paskelbė video apie pasidavusį ir viską žinantį „Ukrainos ginkluotųjų pajėgų žvalgą“ ir tik tada paaiškėjo, kas tai per žmogus (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įrašą išplatino Čečėnijos lyderis Ramzanas Kadyrovas.

„Vienaip ar kitaip, šis nacionalistas nusprendė pasiduoti mūsų kovotojams. Jis teigia, kad atgailauja ir suteikė vertingos karinės informacijos“, – tikina Kadyrovas.

Vaizdo įraše matomas prie žemėlapio stovintis lieknas, daugybę tatuiruočių turintis vyras vyriškis, kuris rodo tariamą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dislokacijos vietą Mariupolyje. Jis taip pat kalba apie „užsienio karių“ buvimą.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6228

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Mariupolio savanoris Kirilas Dolimbajevas tariamą „žvalgą“ atpažino kaip vietinį benamį.

 

„Vaizdo įraše – vargšas, turintis problemų su galva. Kiekvieną dieną maitinome jį savo bažnyčioje Mariupolyje“ – savo „Facebook“ puslapyje rašė jis.

Anksčiau žiniasklaida išsiaiškino, kad  Mariupolyje vykstantys „mūšiai“ dalyvaujant „kadyrovičiams“ pasirodė surežisuoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(1)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: