„Jei kas nors žino, skubiai praneškite.“ Įspūdingas atlygis už informaciją. Kas vyksta (Video)  ()

Per kelias valandas suma išaugo penkis kartus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aleksejaus Navalno bendražygiai už informaciją apie politiko mirtį saugumo pajėgoms pasiūlė piniginį atlygį ir pagalbą išvykstant iš Rusijos. 

Vasario 23-iosios vakarą Antikorupcijos fondo direktorius Ivanas Ždanovas paskelbė vaizdo įrašą, kuriame ragina teisėsaugininkus atsiųsti bet kokią informaciją, susijusią su politiko Aleksejaus Navalno žūties Rusijos kolonijoje aplinkybėmis.

Pradžioje A. Navalno bendražygiai už „vertingą ir išsamią informaciją“ pažadėjo sumokėti 20 tūkstančių eurų. Po valandos piniginio atlygio suma padvigubėjo:

Tvirtas kaip tankas, stilingas, įspūdinga kobalto baterija, 70 sporto režimų, puikiai veikia ir geros kainos. Rekomenduoju (Foto, Video, „Kospet Tank T2“ apžvalga)
11156 6

„Kospet Tank T2“ - vienas naujausių ir pačių geriausių šios kompanijos išmaniųjų laikrodžių, kokius esu bandęs. Karinio tvirtumo, labai puikaus dizaino ir vartotojo sąsajos, įspūdinga kobalto baterija, daugybė ir tiksliai matuojamų sveikatos rodiklių, sporto režimų, sklandus veikimas, šauni APP ir nuostabiai gera kaina.

Išsamiau

„Lygiai per valandą mums parašė keli žmonės, pasiruošę palaikyti atlygio idėją. O atlygio už išsamią informaciją už A. Navalno nužudymą dydis jau padidintas iki 50 000 eurų“, – pranešė FBK.

Vėliau Ivanas Ždanovas pranešė, kad atlygio suma išaugo iki 100 000 eurų. Be piniginės premijos, politiko bendražygiai pažadėjo išvežti šaltinį iš Rusijos, jei jis to norės.

Priminsime, kad vasario 16 dieną Rusijos federalinė bausmių vykdymo tarnyba paskelbė apie politinio kalinio Aleksejaus Navalno mirtį.

 

Vasario 22 dieną Aleksejaus Navalno motinai Liudmilai buvo parodytas sūnaus kūnas ir leista perskaityti išvadą. Dokumente teigiama, kad politiko mirtis Rusijos kolonijoje įvyko dėl „natūralių priežasčių“.

Anot A. Navalno spaudos sekretorės Kiros Jarmyš, tyrėjas pagrasino politiko motinai palaidoti Aleksejų kolonijoje, jei ši per tris valandas nesutiks su slaptomis laidotuvėmis. Moteris į tai atsakė reikalaudama, kad valdžia leistų jai „laidotuves ir atminimo apeigas vykdyti pagal papročius“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(0)
(29)

Komentarai ()