Pakibo virš fronto. Ukrainoje pastebėtas neatpažintas objektas (Video)  ()

Filmuota medžiaga daugelį suglumino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje virš fronto buvo pastebėtas nežinomas objektas. Internautai turi įdomių spėlionių, kas tai galėtų būti, rašo „Daily Mail“.

Ukrainos kariškiai virš kovos zonos pastebėjo nežinomą objektą, kuris kabojo danguje ir nejudėjo. Nežinomą objektą vasarį nufotografavo 406-ojo bataliono kariai, naudodami termovizinį kvadrokopterį. Šis objektas buvo šiltesnis nei jį supanti aplinka, nors dronas pranešė apie klaidą.

[Vokietija] Mažiausia kaina istorijoje! Fantastika, ką sugeba šie „Xiaomi“ elektriniai šildytuvai - standartiniai neprilygsta nė iš tolo („Smartmi GR-H Graphene“)
16949 5

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Filmuota medžiaga daugelį suglumino. Pasirodė versija, kad tai Fata Morgana miražas.

Tai atsitinka, kai šilto oro sluoksnis didesniame aukštyje ir žemesnis šalto oro sluoksnis sukuria „atmosferos kanalą“, kuris laužia arba išlenkia šviesą, sukurdamas ore sklindančius atspindžius.

 

Tuo pačiu metu „Mavic“ dronų gamintojo DJI atstovas leidiniui teigė, kad nors tiksliai atsakyti negali, tikėtina, kad paslapties priežastis – įrangos klaida.

„Tai gali būti tiesiog optinė apgaulė, kai kas nors atsispindi nuo vandens telkinio“, – pažymėjo vartotojai.

Tuo pat metu Ukrainos astronomų mėgėjų bendruomenė išreiškė įsitikinimą, kad tai nėra natūralus dangaus objektas ir ne kosminių šiukšlių patekimas į atmosferą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(4)
(52)

Komentarai ()

Susijusios žymos: